NYHETER

Nye medarbeidere Glyngøre

31 august, 2016

Forsterkning i regnskapsavdelingen

Vi styrker regnskapsavdelingen i Glyngøre med to ny-ansettelser. Gitte Vad Nielsen er ansatt som bokholder pr. 1. august 2016. Gitte kommer fra en stilling hos VVS-firmaet Brændselsforeningen i Nykøbing Mors, hvor Gitte i ca. 25 år har stått for diverse administrative regnskapsmessige funksjoner.

Utover arbeidet hos INTERFJORD hjelper Gitte sin mann, som er selvstendig, med regnskapsarbeidet, og så går fritiden med gåturer og familien.

Og så har vi ansatt Anne Nielsen som ny økonomielev i avdelingen. Anne ble ferdig med sin HHX-utdannelse i sommer, og for øyeblikket er hun i gang med å ferdiggjøre et 5 ukers obligatorisk kursforløp på EUC Nord Vest, hvor hun deretter starter pr. 1. september 2016. Annes fritid brukes bl.a. i det lokale treningssenteret.

 

Ny speditørelev

Christoffer Søndergaard er ansatt som speditørelev og starter i kuréravdelingen i Glyngøre. Christoffer er igang med å ferdiggjøre et obligatorisk 5 ukers kursforløp på EUC Nord Vest, og starter pr. 1. september 2016 i kuréravdelingen ved INTERFJORD. Christoffer ble HHX student fra Nykøbing Mors Handelsgymnasium nå i sommer. Christoffer spiller serie 1 fotball for den nystiftede fusjonsklubben MorsØ FC sammen med 3 øvrige medarbeidere.