NYHETER

Nye elever til INTERFJORD konsernet

16 mai, 2018

Det er med glede at vi kan meddele at vi har ansatt følgende nye elever til INTERFJORD konsernet ...

Stavanger

21. april 2018 startet Jens Mølgaard Jespersen på det obligatoriske 5 ukers online-kurset, og allerede her i begynnelsen av mai startet Jens på kontoret vårt i Stavanger, hvor han de neste 2 årene får sin utdannelse som speditør, og hvor han får sine egne arbeidsområder og samtidig blir allround supporter til de etablerte speditørene på kontoret. Jens er 20 år og ble ferdig med sin HHX-utdannelse Hjørring Handelsgymnasium i 2017. Etter dette har Jens vært 3 måneder i Kina hvor han har undervist i engelsk på en skole i Qinhuangdao, og han er nå kommet tilbake fra Grächen i Sveits hvor han jobbet på en restaurant. Jens har spilt en del fotball, og han har allerede vært på sin første trening i Stavanger. Michael Sylvest har funnet en fin og sentral leilighet i Stavanger som Jens er flyttet inn i, og når Rasmus Herbst begynner i Stavanger 1. juni, så flytter han også inn i leiligheten.

Frederikshavn

28. mai 2018 starter Morten Honoré også på det obligatoriske 5 ukers online-kurset. Han begynner samtidig utdannelsen som speditør på kontoret vårt i Frederikshavn i kureravdelingen sammen med Christoffer Nødgaard og Anders Jørgensen. Morten er 20 år og avsluttet HHX-studiene ved Frederikshavn Handelsskole i 2016. Etter dette har Morten hatt et år hvor han jobbet på en bensinstasjon ved Bonus i Sæby. Morten startet i 2017 på Aalborg Universitet hvor han studerte Global Business Engineering, men dette studiet var ikke noe for Morten, og derfor søkte han på stillingen som speditørelev hos oss i stedet. Morten bor i Aalborg, hvor han deler leilighet med Christoffer Nødgaard. Morten er også fotballspiller, og han spiller for barndomsklubben i Sæby.

Glyngøre

6. august 2018 starter Mikkel Nielsen også på det obligatoriske 5 ukers online-kurset. Han starter samtidig på utdannelsen som speditør på kontoret vårt i Glyngøre i kureravdelingen. Mikkel er 19 år og blir ferdig med HHX-studiene på Nykøbing Mors Handelsgymnasium til sommeren. Mikkel bor hjemme ved foreldrene sine, og på fritiden jobber han i Herretøy-butikken hos Mr. Torben Jensen i Nykøbing. Mikkel bruker fritiden sin på golf og håndball for Nordmors.