NYHETER

Nye elever til Glyngøre samt nye i Randers

01 juni, 2017

Emil Dybaa Zetterquist

Emil er 22 år, og er startet i lære som speditør med oppstart i vår kuréravdeling pr. 1. april 2017. Emil har tatt en HHX fra Skive Handelsskole i 2014, og har siden spilt fotball og i vært på kontrakt i Egernsund. I dag spiller Emil fotball for SIK i Skive.

Frederik Nørbjerg Thomsen

Frederik er 20 år, og er startet i lære som speditør med oppstart i vår kuréravdeling pr. 1. mai 2017. Frederik har tatt en HHX fra Nykøbing Handelsskole i 2016, og har siden jobbet på Sallingsund Færgekro. Frederik bruker fritiden på håndball for Mors Thy håndballs 2. divisjon.

 Julie Jensen
Julie er 18 år, og blir HHX student fra Nykøbing Handelsskolen 23. juni i år. Julie begynner i lære som kontorassistent med økonomi som spesialområde i vår økonomiavdeling pr. 3. juli 2017. Fritiden til Julie går med til å jobbe hos Klostertorvets Pølsevogn, og samvær med venner og familie.

Mads Christian Søndergaard

Mads er 21 år, og begynner i lære som speditør med oppstart i vår kuréravdeling 1. august 2017. Mads har tatt en HHX fra Nykøbing Handelsskole i 2016, og for tiden er Mads i gang med en 1-årig (PIU) kontorutdannelse hos INTEL i München. Mads spiller fotball på fritiden, og når han kommer hjem fra München er planen at han starter med fotball for Morsø FC.

Christian Skydsgaard Jørgensen

Christian er 20 år, og blir STX-student til sommeren. Christian begynner i lære som speditør med oppstart i vår kuréravdeling 8. september 2017. Da Christian er STX-student, skal han innen oppstart hos oss gjennomgå et 10-ukers STX grunnforløp rett etter sommerferien. Christian bruker fritiden på golf, venner og familie.

Steffan Tang Brixen

Steffan er 23 år, og begynner i lære som speditør i kuréravdelingen vår 6. juni 2017. Parallelt med arbeidet er Steffan i gang med det obligatoriske 5 ukers kurset som avsluttes 30.06.2017. Steffan har nylig avtjent sin verneplikt hos treningsregimentet i Aalborg. Fritiden bruker han på fotball på hyggeplan, venner og familie.

Ny elev til Randers

Poul Konstantin Suhl

Konstantin er 22 år, og starter i lære som speditør med oppstart i vår kuréravdeling 11. august 2017. Konstantin er STX-student, og er nå i gang med å gjennomgå et 10-ukers STX grunnforløp innen oppstart. Konstantin har i mange år vært aktiv bokser, men i dag bruke han fritiden på crossfit, kjæreste og venner.

Ny speditør til Randers

Andreas Bækhøj Nielsen

Andreas er 23 år, og starter som allround-speditør i avdelingen vår i Randers.  Andreas er utlært hos INTERFJORD i Glyngøre, hvor han har gjennomgått en bred utdannelse som speditør. Andreas bor i Aarhus og i fritiden spiller han fotball i Fuglebakken sammen med venner fra Mors- og Thy-området.