NYHETER

Ny formann og styremedlem

13 oktober, 2016

Pr. dags dato er Peter Hededam Christensen inntrått som formann for styret i INTERFJORD A/S.  Peter er statsautorisert revisor siden 1987, og har siden 1990 og frem til 2015 vært partner i PWC. Her har Peter betjent en rekke større danske og internasjonale kunder og han har også vært revisor for en flere pengeinstitutter og apoteker. Peter har frem til pensjoneringen i 2015 vært formann i 6 år for styret i PWC og sittet i styret i 9 år.

I tillegg har Peter vært INTERFJORDs revisor frem til årsavslutningen i 2014.

Vi ønsker fortsatt å styrke og utvikle vår forretning, og etter mange år med kun eierkretsen i styret, ser vi store perspektiver i å bli utfordret på våre fremtidsplaner. Det er derfor vår overbevisning at Peter har kompetansene og den nødvendige innsikten i vår forretning, som gjør at han sammen med en dynamisk eierkrets kan videreutvikle og formulere INTERFJORD-konsernets fremtidige forretningsplan.

Vi vil også i tiden fremover være fokusert på vekst og fremgang via en styrket salgsinnsats, produktutvikling og driftsoptimering med spesielt fokus på kvalitet og service, som styrker virksomhetens verdier, til fordel for kunder, medarbeidere, samarbeidspartnere og leverandører.

Fremover vil styret i INTERFJORD A/S bestå av formann Peter Hededam Christensen, Casper Christensen, Claus Laustsen, Henrik Markussen og Jens Holmgaard Pedersen.