NYHETER

Ny medeier i Randers, ny regnskabsmedarbeider

13 oktober, 2017

Daniel Markmøller blir medeier i INTERFJORD Randers A/S

Vi har hermed fornøyelsen av å meddele at en av våre unge forwarding agents, Daniel Markmøller, per 1. oktober 2017 vil bli medeier i INTERFJORD Randers A/S. Sammen med Steen Taudal blir Daniel Branch Manager i Randers.

Med Daniel som ny medeier følger vi hermed vår strategi om å gjøre noen av våre dyktige medarbeidere til medeiere. Daniel har helt fra begynnelsen "som ung trainee" vist en spesiell interesse i vår nye avdeling i Randers – og tidlig i prosessen ba han om å bli en del av det nye kontoret.

Daniel og våre øvrige unge medarbeidere har allerede med suksess utviklet firmaet spesielt med hensyn til kurerservice – og sammen med det mer erfarne personalet i Randers – og et sterkt samarbeid på tvers av alle våre selskap – er vi sikre på at Randers vil bli samme suksess.

Jørgen Grimstrup Madsen – ny  regnskabsmedarbeider/bokfører

Det er med stor glede at vi kan meddele at vi har ansatt Jørgen Grimstrup Madsen som regnskabsmedarbeider. Jørgen er i år fylt 60 år og har lang erfaring med regnskap og bokføring, og har sist vært ansatt som controller hos HK Scan i Vinderup. Jørgen bor i Hjerm ved Holstebro sammen med konen Lone. De har to gutter på 24 år som er flyttet hjemmefra og et fosterbarn på 14. Fritiden bruker Jørgen på familien, løping, sykling og styrketrening, og han har gjennomført to halvmaratonløp – det siste var Lillebælt Halvmaraton i mai 2017.